Turneringsregler

Følgende regler gælder alle konkurrencer

Crew
Under alle konkurrencer er det game crew der tager afgørende beslutninger. Det er muligt at henvende sig til organizers i tilfælde af utilfredshed EFTER konkurrencerne er afholdt.

Tilmelding
Sidste tilmeldingsfrist er 15 minutter før de enkelte konkurrencer.

Konkurrencerne aflyses i tilfælde af 5 tilmeldinger eller mindre.

Opførsel
Dårlig opførsel vil medføre udelukkelse fra alle konkurrencer. Dette gælder både fysisk og in-game opførsel.

Bugs og snyd
Det er under ingen omstændigheder tilladt at udnytte bugs under konkurrencerne ligegyldigt hvilket spil der spilles. Der vil blive slået ned på alt snyd under konkurrencerne.

Hvis der opstår snyd under konkurrencen skal game crew orienteres hurtigst muligt.

Fremmøde/indrapportering
Al kommunikation med gamecrew foregår gennem vores discord, http://discord.gg/jyskesport generel konkurrence relateret kommunikation foregår i kanalen #game. Kommunikation til enkelte konkurrencer foregår i de respektive kanaler for spillet.

Alle hold har 10 minutter fra første udkald på discord til kampstart, hvis holdet ikke er klar bliver det taberdømt. Ved mere end 20 minutters udeblivelse bliver holdet diskvalificeret i turneringen.

Det er muligt i ekstraordinære situationer at bede om udsættelse af kampstart, det er til enhver tid op til admins om dette er en mulighed. Ifb. med madudlevering vil der være 1 times pause i turneringen.

Fotografering af vindere
Under præmieuddelingen bliver der taget billeder af holdet med tilhørende sponsorpræmier. Fotografering er et krav og skal udføres for at blive berettiget til præmier.

Jysk Esport samt samarbejdspartnere på eventet forbeholder sig retten til at bruge billederne.

Ændringer
Game crew har til hver en tid ret til at ændre reglerne såfremt de ikke kan opfyldes eller skaber problemer under konkurrencen.