Info

Jysk Esport er en nyopstartet organisation der har rødder med lan events tilbage i 00erne, hvor kræfterne bag disse events desværre måtte stoppe da arbejde mv. stod i vejen for at udvikle konceptet videre, men nu er vi tilbage for fuld kraft.

Vi forventer at holde flere events om året, rundt i det jyske og håber derfor også på vi kan finde crew spredt rundt i jylland, så vi kan trække på folk tæt på områderne vi arbejder på og holde i en fast week-end hvert år.

Formål:

Vores primær fokus er på det sociale aspekt at komme ud og møde dem der i dagligdagen er bag deres skærm i lokal området, samt med henblik på at skabe fællesskab og relationer.

Et fællesskab der omfavner social ansvarlighed, fysisk aktivitet, sunde valg og læring omkring online adfærd.

På sigt forventer vi også at kunne tiltrække de danske professionelle gamer, så de også kan møde deres fans til vores events.

 

Social ansvarlighed:

Vi forventer og tilbyder minimum 10 fripladser til unge med færre midler. Fripladserne sikrer at unge med færre midler kan deltage i arrangementet på lige vilkår med de øvrige unge. Den unge får fuld forplejning.

De unge får derfor på lige vilkår med de øvrige unge, mulighed for at skabe relationer på tværs og nyde en weekend, hvor de basale behov er dækket.

Alle uanset baggrund har mulighed for at sende en ansøgning om friplads. Ansøgningerne vil blive behandlet fortroligt, hvorefter hver enkelt ung, vil modtage svar om hvorvidt deres ansøgning er accepteret. Her er det også tilladt at søge på vegne af andre, så længe det indgår i ansøgningen.

Mere om ansøgningen kommer senere.